no-img
بازار فایل

تولید شیرابه سیلوبی ماهی (Fish Silage) | بازار فایل


بازار فایل

ادامه مطلب

DOC
تولید شیرابه سیلوبی ماهی (Fish Silage)
doc
2017-04-27
40.3کیلو بایت
تعداد صفحه:68
7000 تومان
0 فروش
7000 تومان – خرید

تولید شیرابه سیلوبی ماهی (Fish Silage)


۱- مقدمه: ۳

۲- پس زمینه و سابقه ۴

۳- موادخام ۹

۴- ترکیب و تغییرات شیمیایی. ۱۰

۵- روش‌های تولید. ۱۴

۱-۵- خردکردن و قیمه سازی. ۱۵

۲-۵- نگهداری بکمک اسید. ۱۶

۳-۵- آمیختگی و استخراج. ۲۰

۴-۵- ذخیره‌سازی. ۲۱

۵-۵-حمل و نقل. ۲۳

۶- خواص فیزیکی شیرابه سیلویی. ۲۵

۱-۶- ویسکوزیته ۲۶

۲-۶- ویکسوزیته احشاء و شیرابه سیلویی. ۲۷

۳-۶- انتقال حرارت.. ۲۸

۴-۶- خاتمه هیدرولیز ۲۸

۷- خوردگی و پوسیدگی فلز درتولید شیرابه سیلویی. ۲۹

۸- فرآوری شیرابه سیلویی. ۳۱

۹- کیفیت شیرابه سیلویی. ۳۵

۱۰- ارزش غذایی. ۳۹

۱۱- نتایج. ۴۲

 

تولید شیرابه سیلویی ماهی

(Fish Silage)

۱- مقدمه:

ماهیانی که مناسب مصرف انسان نباشد و همچنین آبزیان صید ؟؟؟ برای تولید پودرماهی بکار می‌رود که دارای بازاری جهانی قابل ملاحظه می‌باشد. با اینحال، مداوماً فرآیند و راههای نوینی از مصرف ماهی دریایی، ضایعات ماهی و احشاء‌ ماهی، مورد بررسی و تحقیق قرارمی‌گیرند.

هدف اصلی از تولید سیلانه ماهی ابداع فرآیندهایی با هزینه سرمایه‌گذاری پائین بوده بتوان آنها را در کشتی‌های ماهیگیری و یا درمکانهای کوچک و دورافتاده که درآنها کارخانه‌های پودرماهی ازنظراقتصادی نمی‌توانند فعالیت نمایند، بکار برد. یکی از فرآیندهایی که موردتوجه قرارداشته‌اند نگهداری حفظ کیفیت شیمیایی به ماهی بوسیله اسید یا بازها، توأم با هیدرولیز و یا بدون آن، می‌باشد ]آندرسن،آراسون و یونسون[۱]، ۱۹۸۱؛ را وگلیدبرگ[۲]،۱۹۸۲[. فرآورده‌های حاصل از این فرآیند شیرابه سیلویی ماهی خوانده می‌شود. شیرابه سیلویی ماهی را شاید بتوان بصورت فرآورده‌ای مایع و ساخته شده از ماهی یا اجزایی از ماهی و اسید یا ندرتاً باز (مانند هیدروکسیدسدیم)، توصیف نمود. مایع شدگی (میعان) براثر عمل آنزیمهایی که بطورطبیعی دربدان ماهی حضور دارند. ایجاد شده، و بوسیله اسید که شرایط صحیح برای تجزیه بافتها توسط آنزیم و محدود ساختن رشد باکتریهای فاسدکننده را ایجاد می‌کند، شتاب می‌گیرد. اکثراً اسیدهای آلی (ارگانیک) بطورمتداول برای تولید شیرابه سیلویی از ماهی بکار می‌روند.

شیرابه سیلویی ماهی بصورت تجارتی در اسکاندنیاوی و لهستان مورداستفاده قرارمی‌گیرد. تولید سالانه حدود ۱۲۰۰۰۰تن فرآورده است که

[۱] . Arnesen, Arason & Jonson

 

[۲] . Raa & Gildbery



درباره نویسنده

milinoor 534 نوشته در بازار فایل دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *