no-img
بازار فایل

تکنولوژی کامپوزیت | بازار فایل


بازار فایل

ادامه مطلب

تکنولوژی کامپوزیت
zip
۱۳۹۵-۰۴-۰۱
3000 تومان
0 فروش
3000 تومان – خرید

تکنولوژی کامپوزیت


فهرست

عنوان     صفحه

تکنولوژی کامپوزیت           1

کوره های ذوب آلومینیوم را چگونه می سازند؟   2

برخی مزایای مصالح آلومینیومی نسبت به مواد پلیمری P.V.C        5

Reynobond      8

تکنولوژی کامپوزیت:

در یک تعریف کلی، کامپوزیت ترکیب سینرژیک دو یا چند ماده است. مقاومت بالای کامپوزیت ها ناشی از الیاف به هم بافته و در کنار هم پیوسته توسط یک پلیمر می باشد.

معمول ترین الیاف مقاوم، الیاف شیشه می باشند. الیاف شیشه مورد استفاده اغلب از نوعه شیشه کلاس E که بسیار ترد و شکننده و شفاف و دارای مقاومت کششی زیاد هستند، 34compa معادل 500KSI می باشد.

برای تولید الیاف مذکور، شیشه در کوره با حرارت 2F و (1200C) 21 ذوب شده و به صورت الیاف به قطر 10 میکرون (4-10*4 inch) از درون یک سطح سوراخدار بسیار داغ عبور می کند.

کوره های ذوب آلومینیوم را چگونه می سازند؟

در صنعت آلومینیوم 80% کوره های ذوب به صورت چهارگوش با ابعاد و تناژ مختلف مورد استفاده قرار می یگرد. طراحی کوره ذوب بستگی به نوع فلز مورد استفاده و ظرفیت مورد بهره برداری دارد. ظرفیت کوره های چهارگوش از 5 تا 100 تن طراحی و قابل استفاده می باشد.

در کوره هایی که از فلنچ استفاده می شود معمولاً شیب سطح کوره بین 5 تا 7 درجه یم باشد. نصب مشعل ها، دریچه ها و دودکش ها به اشکال مختلف طراحی می گردد.

مزایای کوره های چهارگوش:

1-شارژ، بارگیری و تخلیه آسان (به دلیل دریچه بزرگ)

2-امکان جذب حرارت بیشتر توسط مذاب از مشعل

3-امکان استفاده از انواع مختلف سوخت (گازوئیل – مازوت، گاز و …)

4-امکان نگهداری، ذوب و ساخت آلیاژ

معایب کوره های چهارگوش:

 

در آلیاژسازی معمولاً افزودنی هایی مورد استفاده جهت آلیاژهای آلومینیوم سنگین تر از آن بوده و به سمت کف کوره تمایل دارند. این تفاوت دانسیته مذاب باعث همگن نشدن خوب آلیاژ می گردد. همچنین به دلیل سطح زیاد، پرت فلز زیاد است؛ برای متال دانسیته آلومینیوم مذاب 2/38 گرم بر متر مکعب و دانسیته مس مذاب 8/26 گرم بر متر مکعب می باشد. راندمان حرارتی کوره به علت پایین بودن ضریبر جذب حرارت آلومینیوم (17/0 = E) پایین است (حداکثر راندمان 18%)



درباره نویسنده

رضا 85 نوشته در بازار فایل دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.