no-img
بازار فایل

پایان نامه نقش آنتی اکسیدان ها در کیفیت تولیدات دامی | بازار فایل


بازار فایل

ادامه مطلب

پایان نامه نقش آنتی اکسیدان ها در کیفیت تولیدات دامی
zip
2016-06-12
13000 تومان
3 فروش
13000 تومان – خرید

پایان نامه نقش آنتی اکسیدان ها در کیفیت تولیدات دامی


چکیده

آنتی اکسیدانها از جمله موادی هستند که می توان با افزودن آن به مواد غذائی آنها را از تغییرات کمی و کیفی محافظت نمود. آنتی اکسیدانها بدین منظور به کار گرفته می شوند که از تجزیه اکسیداسیونی قسمت هایی از غذا که نسبت به اکسیژن حساس هستند را جلوگیری نماید. از جمله آنتی اکسیدان طبیعی ویتامین E و C و بتاکاروتن می باشد که از اکسیداسیون مواد در بافت های حیوانی و غذاهایی با منشأ حیوانی جلوگیری می کنند. اهمیت آنتی اکسیدان در حفظ کیف گوشت دام و طیور و در حفظ کیفیت تولید شیر و جلوگیری از فساد شیر و نقش آن در تولید تخم مرغ بیان گر این مطلب می باشد که در صورت نبود منابع آنتی اکسیدانی با مشکل بسیار خطرناک فساد مواد غذایی و کمبودهای بسیاری بالای مواد پروتئین مواجه خواهیم شد. پس مسئولین بر این سدد برآمده اند تا با استفاده بهینه از مواد آنتی اکسیدانی و با نحوه استفاده صحیح آنها در جیره این مشکلات را حل نمایند. تلاشهای اخیر مسئولین که در زمینه کاهش استرس در طیور و همچنین درمان بیماریهای غدد پستانی انجام می شود، مشخص می کند که در آینده ای نه چندان دور تمامی مشکلات غذائی حیوانات حل شدنی است که آنتی اکسیدانها به عنوان یک کمک در مسیر حل این مشکلات این پیروزی علمی را به ارمغان می آورند دانشمندان در این مسیر با کمک گیری از آنتی اکسیدانها مصنوعی نیز توانستند یک گام دیگری در این راه بردارند. دانه ها بهترین منبع از آنتی اکسیدانها می باشند که با استفاده صحیح از آنها دیگر نیازی به اضافه کردن آنتی اکسیدان به صورت مصنوعی نمی باشد. با استفاده از این دانه ما در جیره حیوانات و در نتیجه به طبع آن استفاده از این دانه ها به طور مستقیم در غذای انسان و نیز استفاده از گوشت حیوانات در غذای انسان، انسان می تواند به سلامتی کامل بدون استفاده از مواد شیمیایی و افزودنیهای غیرمجاز دست یابد.

مقدمه:

تقاضا برای پروتینهای حیوانی در کشور رو به فزونی است در حالی که مهمترین مانع افزایش تولیدات دامی کمبود خوراک دام و طیور است مصرف مواد غذائی تنها برای جلوگیری از کمبودهای غذائی نیست بلکه از نظر بهبود سلامت و کیفیت تولیدات دامی نیز اهمیت دارد. برای این منظور باید به طور همزمان هم خوراک دام افزایش پیدا کند و هم کیفیت تولیدات دامی افزایش یابد از زمان برداشت در مزرعه تا زمانی که به مصرف دام می رسد تغییرات کمی و کیفی در غذای دام رخ می دهد که برای جلوگیری از این فرآیندها تدابیر مختلفی اتخاذ می شود یکی از این روشها استفاده از افزودنیهای مواد مغذی است افزودنیهای مواد مغذی مواد متفاوتی را شامل می شوند که در اصل ارزش غذائی ندارند و برای کیفیت خوراک دام از لحاظ تسریع رشد و یا به عنوان بهداشتی مطرح می شود. آنتی اکسیدانها از جمله افزودنی هایی هستند که نقش زیادی در حفظت کیفیت خوراک دام دارند.

فهرست

چکیده ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1

مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 2

آنتی اکسیدانها و نحوه عمل آنها…………………………………………………………………………………………………………………………. 3

معرفی آنتی اکسیدانها……………………………………………………………………………………………………………………………………… 3

دانه ها منبع آنتی اکسیدانها (ترکیبات مشترک آنتی اکسیدانها در دانه های کامل)…………………………………………………………………. 10

نقش آنتی اکسیدانها در تغذیه دام………………………………………………………………………………………………………………………… 13

جلوگیری از فساد اکسیداتیو مواد غذایی………………………………………………………………………………………………………………… 13

تأثیر بوی نامطبوع غذا بر مصرف آن…………………………………………………………………………………………………………………….. 14

نقش جبرانی ویتامین E……………………………………………………………………………………………………………………………………. 15

حفاظت ویتامین E………………………………………………………………………………………………………………………………………… 16

حفظ کیفیت گوشت……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 16

ویتامین C درگوشت………………………………………………………………………………………………………………………………………. 17

بر هم کنش ویتامین C و ویتامین E در گوشت……………………………………………………………………………………………………….. 17

نقش آنتی اکسیدان در تولید شیر…………………………………………………………………………………………………………………………. 19

نقش آنتی اکسیدان در جلوگیری از فساد شیر…………………………………………………………………………………………………………… 19

نقش آنتی اکسیدان در حفظ کیفیت فرآورده های طیور……………………………………………………………………………………………….. 19

گوشت………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 19

نقش آنتی اکسیدان در تولید تخم مرغ…………………………………………………………………………………………………………………… 20

اهمیت ویتامینهای آنتی اکسیدان در سلامت دام……………………………………………………………………………………………………….. 21

تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش ایمنیت طبیعی، تحریک فاکوستیوز……………………………………………………………………………… 21

نقش ویتامینهای آنتی اکسیدانی در کاهش استرس طیور………………………………………………………………………………………………. 21

نقش سلنیوم و ویتامین E در سلامت غدد پستانی…………………………………………………………………………………………………….. 25

نقش آنتی اکسیدان در سلامتی انسان ……………………………………………………………………………………………………………………. 27

نتیجه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 28

جداول………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 30

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 31



موضوعات :
,

درباره نویسنده

حامد 42 نوشته در بازار فایل دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *