no-img
بازار فایل

کارآفرینی نوشابه بدون گاز


بازار فایل

ادامه مطلب

DOC
کارآفرینی نوشابه بدون گاز
doc
۱۳۹۶-۰۲-۰۷
20.1 کیلوبایت
27 صفحه
7000 تومان
0 فروش
7000 تومان – خرید

کارآفرینی نوشابه بدون گاز


فهرست

عنوان                                                                                                 صفحه

مقدمه………………………………………………………………………………………………… ۲

آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه………………………………………………….. ۵

نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع…………………. ۱۰

محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت………………………………………………………… ۱۲

مساحت زمین و برآورد قیمت آن………………………………………………………۱۲

مساحت و هزینه های ساختمانی……………………………………………………………. ۱۳

هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید…………………………………………………. ۱۴

سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه………………………………………………………………. ۱۶

هزینه های تولید سرمایه در گردش………………………………………………………………… ۱۸

محاسبه کل سرمایه گذاری……………………………………………………………………… ۲۰

نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی………………………………………………… ۲۰

سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه……………………………………………………. ۲۱

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

– نوع محصول:

نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.

 

 

ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:

ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:

 

نام محصول تعداد بطری ظرفیت(سی سی) ظرفیت(لیتر)
آب پرتقال۳٫۰۰۰٫۰۰۰۲۸۵۸۵۷٫۰۰۰
آب سیب۲٫۵۰۰٫۰۰۰۲۸۵۷۱۳٫۰۰۰
آب انگور۱٫۵۰۰٫۰۰۰۲۸۵۴۳۰٫۰۰۰

 

مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً ۲۵۰ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه ۲۸۰۰۰ بطری که معادل ۴۰۰۰ بطری در ساعت و بالاخره ۶۸ بطری در دقیقه می باشد.

 

– میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:

مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد.

با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و ۵ قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و ۶ قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:

ردیفنام ماده مورد نیاز مقدار
۱کنسانتره پرتقال۱۴۳ تن
۲کنسانتره سیب۱۴۳ تن
۳کنسانتره انگور۸۶ تن
۴شکر بر مبنای ۱۰-۵% در صورت مصرف برای آب پرتقال۵۰ تن
۵بطری ۲۸۵ سی سی۷ میلیون بطری
۶برچسب۷ میلیون عدد
۷کارتن ۲۴ عددی۳۰۰٫۰۰۰عدد

 

آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه

  • روش کار و نحوه فرآیند:

عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود ۶۵ درجه به ۱۲ درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضا



موضوعات :
,

درباره نویسنده

milinoor 534 نوشته در بازار فایل دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهار =